Nieuwbouw2017-07-27T10:14:57+01:00

Je eigen HUIS of bedrijfspand ontwerpen en bouwen. Daar komt veel bij kijken. Dat geldt zeker voor de technische installaties. De techniek staat niet stil en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op installatiegebied.

Stel: Uw langverwachte droom komt uit. Na jaren van wikken, wegen en het zoeken van de juiste architect heeft u de juiste gevonden welke uw gedachten tot uw droom verwerkt. Details worden uitgewerkt, kleuren worden bepaald en na enig schuiven heeft u de juiste indeling gevonden.

Alles is bedacht en uitgedacht en het bouwen kan beginnen, maar is er al over de technische installatie nagedacht? Bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, kiest u voor goedkoper installeren en duur gebruik of kiest u voor duurder installeren en goedkoop gebruik. Waar moet het lichtpunt gemonteerd worden opdat de lamp netjes boven de eettafel hangt of waar plaatsen we een wandcontactdoos zodat deze niet achter een meubel valt.

Kortom: Allemaal vragen welke ‘lastig’ zijn te beantwoorden en welke in een vroeg stadium aandacht verdienen om zo voordelig mogelijk een duurzame en doordachte installatie te ontwerpen en te installeren.

Installatiebedrijf van de Vendel BV helpt u graag een installatie te ontwerpen welke uw woongenot zal versterken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor middels telefoonnummer 0318-571431 en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.