Verbouw en renovatie2016-12-12T11:15:12+01:00

Ruim de helft van Nederland heeft een woning van voor 1976 en wil daar graag in blijven wonen. Heeft u ruimtegebrek of is het tijd voor een nieuwe keuken? Geef uw woongenot een PLUS door te verbouwen of te renoveren.

Jarenlang heeft u plezier van uw huidige woning, maar toch wilt u wel eens wat anders. Een nieuwe indeling, een werkkamer of gewoon wat meer ruimte. U kunt op zoek naar een nieuwe woning. U kunt ook uw woning aanpassen aan uw nieuwe wensen.

Dit is gelijk een mooi moment om uw woongenot een PLUS te geven door het renoveren van de bestaande technische installatie en om u zelf de vraag te stellen of een warmtepomp misschien een goede oplossing kan zijn. Verwarmen bij koude, koelen bij warmte en nog duurzaam ook.

De ontwikkelingen in de installatietechniek hebben sinds de bouw van uw woning niet stilgestaan. Inmiddels zijn er vele mogelijkheden welke u gemak, comfort en minder gebruikskosten brengen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor middels telefoonnummer 0318-571431 en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.