Missie en Visie2019-01-31T14:57:54+01:00

MISSIE

Installatiebedrijf van de Vendel draagt zorg voor een goede werkomgeving waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen en biedt daarnaast een portfolio van disciplines dat voldoet aan de wensen van de consument, trends, ontwikkelingen en regelgeving.

Tevens dragen wij zorg voor een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners om met elkaar voortdurend meerwaarde te creëren.

Flexibel, authentiek en toegankelijk zijn de kenmerken van onze medewerkers daar waar open, collegiale cultuur en de platte organisatie Installatiebedrijf van de Vendel kenmerken.

Door dicht bij onze opdrachtgevers te staan en door een juiste prijs-kwaliteit verhouding streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

JE MOET SCHIETEN, ANDERS KUN JE NIET SCOREN
Johan Cruiff

VISIE

Installatiebedrijf van de Vendel heeft als doel om een integere, betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn welke beschikbaar is als totaalinstallateur voor particulier, bedrijf en overheid.

Installatiebedrijf van de Vendel wil als system integrator verantwoordelijkheid dragen voor de totale projectrealisatie. Verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, monteren en ‘slim’ koppelen van disciplines binnen ons vakgebied teneinde het woon c.q. werkcomfort te vergroten.

De wereld om ons heen verandert. Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien en bloeien, zullen we vooruit kijken. Trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons bedrijf en diensten zullen we doorgronden en ons eigen maken.

Kortom: we zullen ons vandaag voorbereiden op morgen.

ZAKEN DOEN ZONDER VISIE IS ALS KNIPOGEN NAAR EEN VROUW IN HET DONKER
Steuart Henderson Britt