Zelfstandig monteur W-installaties

Als zelfstandig monteur W-installaties voer jij installatiewerkzaamheden uit binnen de utiliteit en (zeer luxe) woningbouw in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Je installeert alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties waaronder luchtbehandelings-, centrale verwarmings-, vloerverwarmings-, koelings-, water-, gas-, vuilwaterafvoer-, hemelwaterafvoer- en sanitair-installaties. Daarnaast heb je affiniteit met dak- en zinkwerkzaamheden. Naast het installeren van bovengenoemde installaties verricht je kleinschalige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en los je eventuele storingen op.

De werkzaamheden worden afhankelijk van het project in grote mate zelfstandig of in ploegverband verricht. Als medewerker vertegenwoordig je zowel installatiebedrijf van de Vendel als de opdrachtgever tijdens de uitvoering van het project.

Je signaleert afwijkingen en geeft wijzigingen in uitvoering door aan de direct leidinggevende van een project. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk evenals voor het aan jou beschikbaar gestelde materiaal en materieel.

Samen met jouw collega’s draag je zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van diverse projecten. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit het plannen van de materialen, het signaleren en rapporteren van meer- en minderwerken alsmede het communiceren met monteurs, neven-aannemers en opdrachtgevers op de bouwplaats.

WAT VRAGEN WIJ?

– MBO installatietechniek of door ervaring verkregen kennis en kunde
– Eventueel aangevuld met vaktechnische cursussen
– Gedreven, gemotiveerd en flexibel inzetbaar
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Gemotiveerd, klantgericht en goed in teamverband kunnen werken
– Rijbewijs B

WAT BIEDEN WIJ

– Een fulltime en veelzijdige baan bij een gerenommeerd bedrijf
– Marktconform salaris
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Ruime mogelijkheden om jezelf te ontplooien
– Een hecht team waar binnen jij komt te werken

Is jouw interesse gewekt? Bel dan naar ons kantoor en vraag naar Gerco van de Vendel (0318 57 14 31) of maak gebruik van onderstaand formulier!

Voor- en achternaam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Betreft

Leeftijd (verplicht)

Motivatie

Voeg uw c.v. als bijlage toe (verplicht)

2017-07-27T10:14:58+01:00